Over Eximia

Eximia heeft als devies;  ‘Heeren voor de toekomst’. Dit houd in dat wij een groep Heeren zijn die alles uit het leven wil halen en daarnaast flink willen genieten.

Onze doelstelling
Eximia stelt zich ten doel het uiten van de Jasje-Dasje cultuur, het klaarstomen van de leden voor de toekomst en de daarbij horende activiteiten kracht bij te zetten. Dit allesin het Almeerse studentenleven binnen [‘endzjin] S.V.E.I.A. Hierin staan de kernwaarden integriteit, zakelijk en extravert centraal.

Wij zullen leden werven met dezelfde instelling. Activiteiten organiseren die alleen toegankelijk zijn voor leden van Eximia.  We bieden een veilige en besloten omgeving voor leden van Eximia, een plek waar zij zichzelf kunnen en mogen zijn.

Shield_7 ColoursEximia is opgericht in 2013 met de gedachte een nieuwe dimensie te geven aan het Almeerse studenten leven. Het terug brengen van wat meer ouderwetse studentikoosheid. Wij zijn een groep vrienden die alles uit het (studenten) leven willen halen en dit vooral met elkaar willen delen.

Je zult ons vinden in onze geliefde sociëteit S.P.A de Dromedaris of in de Almeerse omgeving. Je zal niet om ons heen kunnen als wij de stad weer eens onveilig maken.

“Op het hoogste genot!”,
-Senaat der [P.H.D.A.] Eximia

Wil jij een eximiaan worden?
Eximiaan word je niet in één dag, daar gaat wat tijd overheen. Alleen met het doorlopen van een inauguratie kunnen nieuwe leden toetreden tot ons dispuut. Om dit proces te starten wordt er elk jaar een tweetal kennismakingsborrels georganiseerd. Op deze borrels kunnen potentiële nieuwe leden kennismakingen met de leden van ons dispuut en ontdekken waar wij voor staan.

bier2Tot slot kiest Eximia ervoor om Aspiranten voor te dragen, dus bij interesse is het zeer verstandig om dit kenbaar te maken bij een Eximiaan. Wie weet zien we jou wel bij een van onze volgende borrels!

“Tijd voor de volgende opdracht!”
-Assessor der [P.H.D.A.] Eximia