Met trots presenteren wij 4 Eximianen

Inmiddels zijn wij al weer enige tijd een lichting Eximianen rijker. Dit inauguratiejaar begon met maar liefst negen jonge en onwetende knulletjes. Vele opdrachten hebben zij getrotseerd, om niet alleen Eximia en [‚Äėendzjin], maar ook zichzelf te leren kennen.

Vervolgens mochten vier leden hun nieuwe en schone dasje in ontvangst nemen. Wij zien v.l.n.r. Westeneng, Dragstra, van Rietbergen en Reuver, die zich tijdens hun inauguratieperiode volledig hebben bewezen. Hiermee hebben zij Eximia overtuigd van hun toegevoegde waarde, waardoor zij hun dasje zeker hebben verdiend! Deze Heeren vormen hiermee de vierde lichting van [P.H.D.A.] Eximia. Voorgaand jaar was de derde lichting met drie Heeren. Eximia kent hierdoor momenteel 24 leden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.