Met trots presenteren wij 5 Eximianen

Het is alweer een jaar geleden dat wij Aspiranten zagen veranderen naar echte Heeren. En eindelijk is het weer zover! Dit inauguratiejaar begon met maarliefst acht jonge en onwetende knulletjes. Vele opdrachten hebben zij getrotseerd, om niet alleen Eximia en [‘endzjin], maar ook zichzelf te leren kennen.

Het werd duidelijk dat niet voor iedereen de Jasje Dasje levensstijl is weggelegd. Maar toch zijn er weer een aantal prachtkerels die hun nieuwe en schone dasje in ontvangst mochten nemen. Eximia verwelkomt hiermee 5 nieuwe Heeren! Wij zien in bovenstaande foto v.l.n.r. Bijkerk, Hegt, De Ruiter, Dales en Van Beijnum die zich tijdens hun inauguratieperiode volledig hebben bewezen. Hiermee hebben zij Eximia overtuigd van hun toegevoegde waarde, waardoor zij hun dasje zekers hebben verdiend!

Deze Heeren vormen hiermee de derde lichting van [P.H.D.A.] Eximia. Voorgaande jaren was er de tweede lichting met drie en de eerste lichting met zeven Heeren. Daarvoor bestond het Dispuut enkel uit de acht oprichters. Eximia kent hierdoor momenteel 23 leden.

Heeren, chapeau en welkom bij [P.H.D.A.] Eximia! Dat er nog maar vele mooie herinneringen mogen ontstaan!

23 Heeren
Bijkerk, Van Beijnum, Hegt, Dales en De Ruiter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.