Derde Dies!

12 september 2013 begon voor deze Heeren het levenslange feest: een eigen Dispuut! Vandaag zijn wij al weer drie volle jaren verder. Jaren vol gezelligheid, serieuze zaken en feest, maar voornamelijk broederschap! Het klinkt cliché, maar het is zo snel voorbij gevlogen. En deze drie mooie en snelle jaren moeten natuurlijk passend gevierd worden, met een rondje scheuren op het asfalt: karten! Afgelopen weekend is [P.H.D.A.] Eximia daarom richting het circuit gegaan!

Geen Zandvoort of Assen, nee joh, daar hoort geen kleine kart thuis. Eximia is het Gooimeer overgestoken, voor de kartbaan van Coronel in Huizen. Door de Senaat geregeld, waardoor het een leuke verrassing was voor alle leden! Daar aangekomen, stond een mooi arrangement voor ons klaar. Een mooie heat karten, met aansluitend een lekker etentje. Het karten ging er fel aan toe. Flinke verdedigingsacties waar je Kimi Räikkönen over de radio zou horen schelden, maar ook aanvalsmanoeuvres waar zelfs Schumacher jaloers op zou zijn!

Er zijn uiteindelijk door velen drie heats gereden, waarbij de tijden steeds dichter op elkaar kwamen te liggen. Erg spannend, maar vooral erg gezellig! Voor sommigen zat er ook nog een potje lasergamen tussen. Hierdoor weten wij nu heel goed met wie wij wél of juist niet een oorlog zouden kunnen winnen. Maar één ding staat vast: onze broederschap maakte er de mooiste dag van!

Voor leden van [‘endzjin] S.V.E.I.A. klinkt dit dies misschien een beetje vreemd. Aangezien wij door de vereniging op 22 oktober 2015 erkend zijn, zien sommigen ons pas als “nog geen jaartje oud”. Maar vergeet niet dat wij toch al veel langer meedraaien in de sociëteit. Eximia viert daarom intern onze diesen/lustra, rekenend vanaf de oprichtingsdatum. Voor de vereniging staat er natuurlijk ook nog wel een feestje op de planning, zoals verwacht rondom de 22e van oktober! Wat dit in gaat houden, zullen jullie nog te horen krijgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.