Met trots presenteren wij 3 Eximianen

Het is alweer een jaar geleden dat wij Aspiranten zagen veranderen naar echte Heeren. En eindelijk is het weer zover! Dit inauguratiejaar begon met vier jonge en onwetende knulletjes. Vele opdrachten hebben zij getrotseerd, om niet alleen Eximia en [‘endzjin], maar ook zichzelf te leren kennen.

Vervolgens mochten drie leden hun nieuwe en schone dasje in ontvangst nemen. Wij zien v.l.n.r. Mann, Van Velzen en Van der Griend die zich tijdens hun inauguratieperiode volledig hebben bewezen. Hiermee hebben zij Eximia overtuigd van hun toegevoegde waarde, waardoor zij hun dasje zekers hebben verdiend!

Deze Heeren vormen hiermee de tweede lichting van [P.H.D.A.] Eximia. Voorgaand jaar was de eerste lichting met zeven Heeren. Daarvoor bestond het Dispuut enkel uit de acht oprichters. Eximia kent hierdoor momenteel 18 leden.

Heeren chapeau en welkom bij [P.H.D.A.] Eximia! Dat er nog maar vele mooie herinneringen mogen ontstaan!

18 Heeren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.