Over Eximia

Eximia heeft als devies;  ‘Heeren voor de toekomst’. Dit houd in dat wij een groep Heeren zijn die alles uit het leven wil halen en daarnaast flink willen genieten.

Onze doelstelling
Eximia stelt zich ten doel het uiten van de Jasje-Dasje cultuur, het klaarstomen van de leden voor de toekomst en de daarbij horende activiteiten kracht bij te zetten. Dit allesin het Almeerse studentenleven binnen [‘endzjin] S.V.E.I.A. Hierin staan de kernwaarden integriteit, zakelijk en extravert centraal.

Wij zullen leden werven met dezelfde instelling. Activiteiten organiseren die alleen toegankelijk zijn voor leden van Eximia.  We bieden een veilige en besloten omgeving voor leden van Eximia, een plek waar zij zichzelf kunnen en mogen zijn.

Shield_7 ColoursEximia is opgericht in 2013 met de gedachte een nieuwe dimensie te geven aan het Almeerse studenten leven. Het terug brengen van wat meer ouderwetse studentikoosheid. Wij zijn een groep vrienden die alles uit het (studenten) leven willen halen en dit vooral met elkaar willen delen.

Je zult ons vinden in onze geliefde sociëteit S.P.A de Dromedaris of in de Almeerse omgeving. Je zal niet om ons heen kunnen als wij de stad weer eens onveilig maken.

“Op het hoogste genot!”,
-Senaat der [P.H.D.A.] Eximia

 

Eximiaan worden?
Zeer begrijpelijk, echter kan je de titel van prominente Eximiaan niet zomaar toegekend krijgen. Hiervoor zal je eerst een KMT (Kennismakingstijd) krijgen d.m.v. gezellige borrels om zo een beeld te krijgen van Eximia. Na deze KMT zal je duidelijk zijn of deze Heeren bij jou passen, waardoor je keus kan maken of jij wilt beginnen aan je inauguratieperiode!

bier2Gedurende een periode in jouw eerste jaar zal deze inauguratie plaatsvinden. Hierbij word jij, samen met jouw mede-aspirant-leden, een trotse Aspirant. Gedurende deze periode zal je zowel Eximia, [‘endzjin], je mede-Aspiranten, als jezelf leren kennen d.m.v. bandversterkende en avontuurlijke opdrachten! Af en toe misschien even afzien, maar voornamelijk veel genot!

Eximia kiest ervoor om Aspiranten voor te dragen, dus bij interesse is het zeer verstandig om dit even te laten blijken aan een Eximiaan. Voor je het weet sta jij een keer gezellig met ons te borrelen!

“Tijd voor de volgende opdracht!”
-Inauguratiecommissie der [P.H.D.A.] Eximia